solbriller for høj recept http://danmarkpillen.com/concerta/ Encyclopedia af alternativ medicin

Njut

Winterwonderland

Sol, massa snö, överraskningar och kärlek, sånt gillar vi minsann!

Vad sker hos er idag?
Jag äter ekologiska gelehjärtan, tio gånger godare än de vanliga. Fått en extra fin champagne av Macks idag och världens största blomma. Man måste ju glida med strömmen och avnjuta dagen, eller? hehe.. Jag längtar mye till kvällen, då tre-rätters står på tur, samt lite schlager =D Jag ska nog göra en tårta, Ja ni hörde rätt, Baka är ju lite av ett intresse, (haha igen)

Jag med jätteblomman.

Här kommer ytterligare två pics.
Lite humor att man kan vara SÅ glad när man pluggat i X-timmar.

Plugg med ett stort glas c-vitamin i köket.

I hallen har  vi fått upp hylla och spegel, hur nöjd blev man =D

Heeey Fröken C.

Comments Off on Winterwonderland more...

Åkt sagotåget

Min första uppgift var att fotoa kollegorna när de hade åkt sagotåget. Förvånansvärt många kom fram i tårar. Jag var väldigt trött efter att i en timme ha hört “Gå mot ljuset” som jag tror var den sista stationen innan slutet.

Kvällens panik inträffade när vi gjorde ett kort stopp eftersom en kollega i rullstol skulle av. Drog fram en ramp etc. Jag och tjejen som jobbade där hjälptes åt så det gick så smidigt. Jag var så nöjd eftersom denna kollega drabbats av dåliga lokaler innan.

Tjejen startar tåget igen. Då kommer våra receptionister gåendes ur tunneln. När tåget stannade så hade de brutit sig ur vagnen. Den anställda tjejen fick panik för de var på väg att träffas av inkommande vagnar. Men vi lyckades dra undan dem.

Men inte ens barn har gjort något sådan var tjejens kommentar.


Panikångest

Några kollegor kom fram och berättade att de led av panikångest. Jag trodde faktiskt inte något skulle chocka mig numera men detta hade jag inte trott.

Visst det ska ju vara en av toppsjukdomarna i Sverige men man tror liksom inte att någon som man känner har det. Tänk vad folk lider i hemlighet.

Två av dem har jag ingen aning om vilka de är. Vet inte ens namnet. När den första kom fram så fick jag lite panik. Jag tänkte att nu har jag fan lämnat ut mig för mycket och tappat all integritet. Men sedan så tänkte att va fan det finns ju ingen lag på att man ska vara hemlig. Och jag tvingar ju ingen att läsa bloggen.

1 Comment more...

Romantiska hotell i Sverige

Det finns gott om romantiska hotell i Sverige. Kanske vill du bjuda din käresta på en romantisk weekend i en avkopplande miljö? Då kan ett romantiskt hotell vara platsen du söker.

Många hotell har riktat in sig på att erbjuda par romantiska helger. Här finns ofta möjlighet till massage eller spaavdelning. Det kan även finnas paket att köpa där maten ingår så att ni slipper att tänka på det under er romantiska vistelse. Ibland erbjuds ni även till exempel champagne och choklad på rummet. Vissa hotell har även särskilda romantiska rum som man kan välja.

Det finns romantiska hotell både i städer och ute på landet, runt om i Sverige. Det gör att ni kan välja att kombinera er vistelse med spännande museibesök eller något arrangemang. För er som bara vill ha tid för varandra kanske ett romantiskt hotell på landet kan passa bättre. Där kan ni njuta av promenader och djurliv.

1 Comment more...

Copyright © 1996-2010 Buffy vill ses. All rights reserved.
iDream theme by Templates Next | Powered by WordPress