Här är jag igen, sitter på jobbet och haft en stressig morgon för att jag ska hinna till ett morgonmöte med chefen, oså får man ett mail såfort man öppnar mailen att han stannar hemma och vårda två sjuka barn. Så nu känner jag mig allmän segstartad på en Måndagsmorgon och väntar tills klockan blir 9 så att jag ska börja sätta igång på riktigt med denna jobbvecka. Idag känner jag mig extra trött, bara för att vi var upp till 12 på natten igår.

I fredags så hade jag afterwork på jobbet, vi bruka ha det en gång i månaden, då det blir catering mat och en massa alkohol. Jag närvarade i ca en timme innan J ringde och sa att han var nere och väntade i bilen. Sedan körde jag hela vägen till Värnamo. Det brukar vara jag som gör om jag inte känner mig trött, sitter jag för länge i bilen blir jag alldeles rastlös. Mitt på motorvägen av ingenstans var det en polisbil vid sidan om och hade sitt vakande öga, jag märkte inte av den förräns jag körde förbi den och skrek “Oh herrejävlar!” haha (observera att jag aldrig brukar svära sådär vulgärt, förrutom att fan slinker fram då och då). Jag skrek så högt att jag väckte J som låg och sov ;). Jag körde 130km/h då men det hände inget allvarligt som tur var, så resten av vägen körde jag lagligt med 120km/h, man blir lite feg efter att man träffat på en polisbil och tror att de ska finnas i varje hörna på resten av vägen.

Helgen har varit lugn, med middag och mys med päronen. I lördags hade vi middagsbjudning och gästerna stannade till 12 på natten. Efter den sista hade gått hem somnade jag som en stock i mina pärons säng och vaknade utvilad vid 9 på morgonen. Sedan åkte vi hem på eftermiddagen efter att vi har varit på kinalivs och storhandlat rejält för påfyllning till skafferiet.

Med sig hem fick J currysoppa av mor, som hon lagade till honom för att hon vet att jag ALDRIG lagar det annars. Han blev överlycklig. Alla som känner mig och mina matvanor, vet att jag aldrig äter vietnamesisk currysoppa. Kokosmjölk i mat gör att jag blir illamående så fort jag bara känner lukten av det, inte för att det luktar äckligt men det är något med sötman från kokos i blandning med curry som jag inte riktigt gillar. Men J åt det med ren förtjusning eftersom det är en av hans favoriträtt.

Det var min helg som går otroligt fort, varje gång jag är i Värnamo och hälsar på.