solbriller for høj recept http://danmarkpillen.com/concerta/ Encyclopedia af alternativ medicin

hemmet

Hotell i Saltis och härliga muffins till dig hjärtat!

Ååå det var värst vad du var jobbig idag Erik! *blink, blink*
Självklart ska du få receptet på muffins som tack för vår weekend i stockholm på det här härliga hotellet i Saltis!

Grand Hotel Saltsjöbaden
Tack för bonusnatten med Hotels.com!

Det är nog bland det enklaste man kan baka tror jag.

Somriga Muffins till hösten 2016:

Börja med att ställ ut muffinsformar eller bullformar på en plåt (jag brukar ta det jag har hemma)
Sen sätter du på ugnen 225 grader

Smält 50g margarin
häll i 1 och 1/4dl mjölk i kastrullen så det blir lite ljummet
Vispa under tiden 2 ägg och 2dl socker poröst.
Tillsätt smöret och mjölken. Rör ihop det.
Ta nu i 2tsk vaniljsocker. (vill du istället smaksätta med citron tar du i rivet skal från  ½ citron, vill du ha kakao har du i 4msk kakao)
Ha sist i 3dl mjöl och 1½tsk bakpulver
Rör ihop till en jämn smet.

Häll nu i smeten i bullformarna, lite mer än hälften men inte för mycket för då viker sig bara pappret. De jäser sig höga i ugnen sen. Vill du ha i lite frusna bär är det bara att peta ner dem nu i formarna så de kommer under smeten.

Grädda i ugnen ca 10 min.

Låt dem kallna innan du har på kristyren.

Kristyr:
2dl florsocker
½ äggvita (cirka 1msk)
några droppar ättikssprit
Rör ihop till en tjock och krämig smet.
Tillsätt karamell färg, vill du ha olika färger så delar du smeten i flera skålar bara.

Bred på kristyren på de kalla muffinsarna och häll på lite strössel om du vill.
Superenkelt och jättegott!

Idag ska jag testa ett annat recept: http://www.matklubben.nu/recept/somriga_rabarbermuffins_72523.html

Ser väl fina ut?

Comments Off on Hotell i Saltis och härliga muffins till dig hjärtat! more...

Mina änglar

Ängla har fastnat på bild. Och så söt han blev! Igår var han hos farmor hela dagen och njöt i det halvfina vädret. Vi ska åka dit ikväll igen så att han får komma ut. Nu är 14 sidor klara på tidningen. Skönt! Det går framåt i alla fall.
Jag har hjälpt Katthemmet Kompis med att göra en annons till Smålandskatten och nu är den äntligen klar. Har skjutit upp det i flera veckor.

Jag har träningsvärk. Det gör ont, men det är faktiskt skönt. På tisdag blir det träning igen. Och på torsdag. Nu ska jag hämta Kalle.

Comments Off on Mina änglar more...

Sovmorgon, tyvärr

DUMMA Emma stängde av min klocka imorse, så jag missade självklart första lektionen. Sen fick jag veta att vi inte hade något efter den lektionen så det kanske ändå inte gjorde så mycket eftersom att jag gissar att vi skulle jobba med projektarbetet och jag och Miahar inte så mycket att göra där mer än i verkstan så det kanske inte var hela världen ändå, men du får igen chribbo, vänta bara tills jag är ledig någon dag och vill att du ska ligga kvar och värma mig, då ska jag vara snabb med att stänga av din klocka, HEHE!

Jag hittade en klänning igår på stan, får se om jag ska önska mig den av mamma eller pappa, kanske 🙂 och nu undrar jag vad jag ska göra idag, det är fint väder så jag kanske går ut och går, men så förbannat tråkigt att göra det ensam. Jag ska nu spela lite Jackpot6000, Hanna skickade ett gratisspel till mig! Snällt Hanna!

Nåja tjingpling

Comments Off on Sovmorgon, tyvärr more...

2 saker

1, När vi anlände till Mädchen stod en kvinna i vardagsrummet och höll ett föredrag om hur hon hade friat till sin pojkvän. Och då menar jag verkligen föredrag. Kanske hamnar under rubriken absurda saker men jag försökte nicka och le. När hon var klar så tänkte jag att det nog var typ ett AA-möte. Så då försökte jag tvinga upp DH för att erkänna sina synder men det möttes av onda ögat.

2. Vi var så nervösa över att vår presenten inte skulle duga för Mädchen. Så när vi såg paketet slängt på golvet så blev vi nervösa. Men Mädchen blev alldeles chockad och sa att någon hade tagit halsbandet för allt var öppnat. Skrämmande snabbt slängde sig jag och Mädchen på alla fyra och letade på golvet. Var hade halsbandet tagit vägen? DH skrek stränga instruktioner åt mig. Efter en stund insåg Mädchen att hon hade satt på sig halsbandet och ringen med ordet Power ingraverat studsade fast mot behagen….


Dags för ny hemförsäkring

Ja ny lägenhet innebär som vanligt ny hemförsäkring… Frågan var om jag skulle fortsätta att ha min hemförsäkring hos Dina eller om jag skulle köra någon annan.  Skyddet i en hemförsäkring är omfattande. I hemförsäkringen ingår bland annat brand, storm- och läckage, inbrott, förstörd mat i kyl och frys och skador på tomten. Samt om någon i familjen kan råka skada en annan person eller själv råkar bli skadad vid överfall. Samt även en enklare reseförsäkring. Ja så ni förstår att det är bra att teckna en hemförsäkring.

Efter att ha läst lite mer om de mest populära försäkringarna på marknaden så valde jag trots allt att stanna hos Dina då jag hittills inte haft några problem med dem så ger jag dem fortsatt förtroende!

 


Copyright © 1996-2010 Buffy vill ses. All rights reserved.
iDream theme by Templates Next | Powered by WordPress