Hej!

Här kommer då min rapport om mina veckor med Isodieten som jag har förstått av Hans att en del av er som läser hans blogg ville ha!

Så här är den!

Började den 1 oktober med att äta efter denna diet. Hade köpt boken ” Isodieten” skriven av Fredrik Paulún, Kristina Andersson och Nartin Brunnberg, från Fitnessförlaget.

Har väl aldrig varit stor fan av G-dieten med allt fett de ska äta i den och med lite frukt. Så jag har väl alltid varit en Viktväktare……men som alla andra så faller det efter ett tag, men nu var jag så less på skiten och vad det stod på vågen .

Var taggad att börja och insåg att detta var något för mig den sk Isodieten.

Isodieten går ut på att man ska äta 33 % protein 33 % fett 33 % kolhydrater. Man ska inte äta några gluten produkter alls vilket betyder att man inte äter något bröd eller pasta alls. Låter trist eller hur men jag lovar man grejjar det!

Ingen alkohol heller.

Samt att man får äta potatis och råris och så får man också äta mycket frukt som jag gillar!

I Mejeriprodukter gäller bara att äta keso, lätt kesella, minimjölk och ost max 10 %.

Så när alla semestrar och resor var klara så satte jag igång!

Rasade 3 kg första veckan men inget konstigt med det egentligen eftersom det är mycket som ska gå ner…….*S*

Men det blev ju en bra början! Och sen har det bara fortsatt att rasa och nu efter 8 veckor så har jag gått ner 10 kg!!! Jippi !!!

Jag har då inte slaviskt följt dieten ….jo jag fuskade redan efter 2 veckor med kåldolmar sås och efterrätt…..men märkte redan då att Ooooops…vad mätt jag blev på väldigt lite….. Kändes bra!

Dieten tillåter inte att man dricker någon sprit vilket jag inte heller har gjort och det har varit väldigt skönt att inte dricka vin m,m.

Jo……jag har slarvat där med, men då bara med max 2 glas vin och det har varit bra med det……

Faktiskt varit riktigt skönt att inte dricka någon alkohol.

Det har också åkt ner några sötsaker under denna tid men jag har hela tiden varit noga med att äta mina fem mål om dagen!

Och tycker inte att jag varit riktigt super hungrig under tiden direkt.

Isodieten vill också att man ska gå en promenad på ca 30 min om dagen och det har jag inte gjort men jag simmar 3 gånger i veckan 1500 meter ,så jag tyckte den motionen fick räcka!

Det klart mest positiva med denna diet för mig har varit att jag har blivit så himla mycket mer piggare ( tror det beror på att man inte äter gluten) samt som sagt att på 8 veckor har jag nu gått ner 10 kg som inte har varit någon plåga eller lång tid!

Kommer nu att fortsätta med denna diet men lägga till gluten så som fullkornsbröd och fullkorns pasta men kanske bara till helgerna och hålla dieten under veckorna för nu är mitt nästa mål att ta 10 kg till!!!!!