solbriller for høj recept http://danmarkpillen.com/concerta/ Encyclopedia af alternativ medicin

Favorit

Helgen i Värnamo

Här är jag igen, sitter på jobbet och haft en stressig morgon för att jag ska hinna till ett morgonmöte med chefen, oså får man ett mail såfort man öppnar mailen att han stannar hemma och vårda två sjuka barn. Så nu känner jag mig allmän segstartad på en Måndagsmorgon och väntar tills klockan blir 9 så att jag ska börja sätta igång på riktigt med denna jobbvecka. Idag känner jag mig extra trött, bara för att vi var upp till 12 på natten igår.

I fredags så hade jag afterwork på jobbet, vi bruka ha det en gång i månaden, då det blir catering mat och en massa alkohol. Jag närvarade i ca en timme innan J ringde och sa att han var nere och väntade i bilen. Sedan körde jag hela vägen till Värnamo. Det brukar vara jag som gör om jag inte känner mig trött, sitter jag för länge i bilen blir jag alldeles rastlös. Mitt på motorvägen av ingenstans var det en polisbil vid sidan om och hade sitt vakande öga, jag märkte inte av den förräns jag körde förbi den och skrek “Oh herrejävlar!” haha (observera att jag aldrig brukar svära sådär vulgärt, förrutom att fan slinker fram då och då). Jag skrek så högt att jag väckte J som låg och sov ;). Jag körde 130km/h då men det hände inget allvarligt som tur var, så resten av vägen körde jag lagligt med 120km/h, man blir lite feg efter att man träffat på en polisbil och tror att de ska finnas i varje hörna på resten av vägen.

Helgen har varit lugn, med middag och mys med päronen. I lördags hade vi middagsbjudning och gästerna stannade till 12 på natten. Efter den sista hade gått hem somnade jag som en stock i mina pärons säng och vaknade utvilad vid 9 på morgonen. Sedan åkte vi hem på eftermiddagen efter att vi har varit på kinalivs och storhandlat rejält för påfyllning till skafferiet.

Med sig hem fick J currysoppa av mor, som hon lagade till honom för att hon vet att jag ALDRIG lagar det annars. Han blev överlycklig. Alla som känner mig och mina matvanor, vet att jag aldrig äter vietnamesisk currysoppa. Kokosmjölk i mat gör att jag blir illamående så fort jag bara känner lukten av det, inte för att det luktar äckligt men det är något med sötman från kokos i blandning med curry som jag inte riktigt gillar. Men J åt det med ren förtjusning eftersom det är en av hans favoriträtt.

Det var min helg som går otroligt fort, varje gång jag är i Värnamo och hälsar på.

Comments Off on Helgen i Värnamo more...

Tips om avståndsmätare

För den som vill köpa avståndsmätare för jakt så finns det ett par saker att tänka på. Dels så finns det många olika modeller på marknaden och det är ofta stora prisskillnader på dessa. Båda kan vara riktigt bra mätare men skillnaden kan ligga i att den dyrare har ett lite bredare användningsområde än den billigare. Detta är någonting man kan fråga om i butiken man handlar, berätta vilket i vilket område du kommer att behöva mätaren och låt de som är kunniga på detta råda dig till vilken som är bäst. En annan sak att tänka på att de köpa din avståndsmätare jaktbutik på nätet. Du bör dock se upp då det även finns många kopior på denna marknaden. Detta brukar dock oftast märkas ganska tydligt, antingen genom att kvaliteten känns väldigt dålig på mätaren, eller så är priset alldeles för lågt. Kom ihåg regeln att om det verkar för bra för att vara sant så är det oftast det också.

Se nedan varför du behöver en avståndsmätare:

Comments Off on Tips om avståndsmätare more...

Dags för det igen…

idag blev det kalas, passar fint in på min slogan på apberget. ” nu blie det kalas “”
min morbror fyllde år & han hade bakat en tårta med mkt hallon & grädde,
måste säga att hallon inte är det godaste, men tårta sitter aldrig fel, mummmsit
sen på vägen hem tog vi en tur till Mia von mysig för att hämta igen min jacka, hade tydligen glömt en tröja där &så,
där ser man, ..
Det blev mkt kramar eftersom jag inte kunde behärska mig,
karro om du läser detta så äru bara för mysig(L)sötnos,

En sak som jag kom att tänka på är hur samtalsämnen kan gå från helt vanliga saker tex mat. till något helt annat som typ vampyrer, ?

ibland brukar jag sitt & tänka efter hur det kunde blivit så konstigt,
men jag tycker det är ända ganska roligt att det blir så,

för det är ju inte så ofta att man startar ett samtal om vampyrer?
jag fattar inte varför jag tog upp detta för det är ju som inte något större fenomen,
men hade väl lite att skriva om antar jag,
dagen har varit precis som den burkar, imorn äre dags att ta ledigt osv, sen annars blir väl det &så helt helt vanlig tråkig söndag, …..åhh jag hatar torsdagar. Pengarna är slut så blir att plocka ett nytt snabblån, igen…

hare bra, inte bäst då gåre för lätt neråt igen,
( förlåt signe , jag lånade den lite, men tyckte den var så himla klockren=) )

Comments Off on Dags för det igen… more...


Copyright © 1996-2010 Buffy vill ses. All rights reserved.
iDream theme by Templates Next | Powered by WordPress