solbriller for høj recept http://danmarkpillen.com/concerta/ Encyclopedia af alternativ medicin

Uncategorized

Snöovädret

Ok, en vit vinter är fint. Det håller jag med om, men en sak jag inte riktigt klarar av är alla bilister som är ute och kör på våra vägar och tror att allt är tillåtet! Seriöst möter jag ett tjugotal billister varje dag som inte håller sig på sin sida vägen, kör om i snömodd eller andra tokigheter. Jag börjar verkligen undra om de kommer ihåg sin teori sen körskolan. Jag skulle hur som vilja ställa lite körkortsfrågor till dem, efter jag hade sagt vad jag tycker om deras körning…

För övrigt kommer jag att åka över till Riga över nyår och där ska jag inte köra en meter…

1 Comment more...

Nyköping 18:59

Ja kvällen slutade i Nyköping. Jag hade tänkt att ta mig hela vägen hem ikväll, men ögonen blev lite för trötta efter 14 h på resande fot. Så nu sitter jag på ett hotell i Nyköping… Ska inte klaga, precis börjat tappa upp ett bad och det ska bli grymt skönt att luta sig tillbaka innan jag fortsätter resan hemmåt.

1 Comment more...

Använd värmepumpar

Den totala energianvändningen i de svenska bostäderna och lokalerna står för nästan halva Sveriges totala energianvändning. Och av denna hälft står cirka hälften av energin åt uppvärmning och tappvatten.  Genom att istället använda värmepumpar sänks denna energiåtgång med ca 50% och om all svenska hushåll skulle använda effektiva metoder för uppvärmning skulle detta kraftigt sänka energiförbrukningen i Sverige.

Tänk på miljön när du väljer uppvärmning till din bostad!


Välkommen!

Nu kör vi! Detta är en blogg som följer mitt liv och vad jag har för mig… Just nu har jag precis skapat denna bloggen och vill därmed hälsa er välkomna hit!


Copyright © 1996-2010 Buffy vill ses. All rights reserved.
iDream theme by Templates Next | Powered by WordPress