Det finns gott om romantiska hotell i Sverige. Kanske vill du bjuda din käresta på en romantisk weekend i en avkopplande miljö? Då kan ett romantiskt hotell vara platsen du söker.

Många hotell har riktat in sig på att erbjuda par romantiska helger. Här finns ofta möjlighet till massage eller spaavdelning. Det kan även finnas paket att köpa där maten ingår så att ni slipper att tänka på det under er romantiska vistelse. Ibland erbjuds ni även till exempel champagne och choklad på rummet. Vissa hotell har även särskilda romantiska rum som man kan välja.

Det finns romantiska hotell både i städer och ute på landet, runt om i Sverige. Det gör att ni kan välja att kombinera er vistelse med spännande museibesök eller något arrangemang. För er som bara vill ha tid för varandra kanske ett romantiskt hotell på landet kan passa bättre. Där kan ni njuta av promenader och djurliv.