Boka hotell i vårt grannland Finland. Här finns många tips på hotell i Finland

Idag fungerar bredbandsbolagets (skit)uppkoppling till nätet, efter en vecka med abstinens och funderingar över om världen verkligen fungerar utan internet – och två veckor av frihet.
     Digital-TV via bredband känns för övrigt som en bra uppfinning förutsatt att det fungerar. Jag har nu TV- och filmkanaler att frossa i dag som natt om jag så vill, MEN (och detta är ett ganska stort hinder för att det ska framstå som lockande att bli en soffpotatis) störningarna i bilden är så frustrerande att jag är nära till epilepsianfall varje gång jag slår på TVn. Alltså kan man tro att denna internetlöshet byts mot TVlöshet. Som tur är finns alltid min lilla men otroliga CD-spelare som kan spela både det ena och det andra för mig.

Tre veckor sa jag.
För en stund sedan satte jag mig för att försöka sammanfatta mitt liv här i Stockholm. Otroligt svårt. Så svårt att jag avsade mig uppdraget och försökte börja tänka på något helt annat i stället. Svårt. För två timmar sedan var jag beredd att begrava mig själv i snön i den 0-gradiga kylan, just nu känns det lagom spännande/trist och imorgon har jag ingen aning om hur det känns.
     Hur som helst var gårdagen otroligt trevlig. Malin & Per bjöd på underhållning i hög grad och det gjorde mig varm om hjärtat.