1, När vi anlände till Mädchen stod en kvinna i vardagsrummet och höll ett föredrag om hur hon hade friat till sin pojkvän. Och då menar jag verkligen föredrag. Kanske hamnar under rubriken absurda saker men jag försökte nicka och le. När hon var klar så tänkte jag att det nog var typ ett AA-möte. Så då försökte jag tvinga upp DH för att erkänna sina synder men det möttes av onda ögat.

2. Vi var så nervösa över att vår presenten inte skulle duga för Mädchen. Så när vi såg paketet slängt på golvet så blev vi nervösa. Men Mädchen blev alldeles chockad och sa att någon hade tagit halsbandet för allt var öppnat. Skrämmande snabbt slängde sig jag och Mädchen på alla fyra och letade på golvet. Var hade halsbandet tagit vägen? DH skrek stränga instruktioner åt mig. Efter en stund insåg Mädchen att hon hade satt på sig halsbandet och ringen med ordet Power ingraverat studsade fast mot behagen….