Det är lustigt vilka bloggämnen som får folk att höja på ögonbrynen. Jag kan skriva om analsex, panikångest eller att jag suttit inne för mord men inte en jävel verkar bry sig.

Men att säga att man har för mycket på jobbet är visst väldigt kontroversiellt. Alltså ok, jag är inte på topp nu men kan ju ändå göra mitt jobb. Men jag har bara för många bollar just nu och de är spridda från högt till lågt. Och ingenting blir bra gjort då.

Jag har verkligen haft konstruktiva samtal med både min enhetschef och avdelningschef. Och ja det kanske innebär att de ser mig som svag. Fast det gör mig inget faktiskt. Det som fövånar mig är att folk reagerar så häftigt på att jag har vågat säga något till dem.

Mmmmm kanske åter igen är en sån där fråga som jag inte kan se effekten av. Men jag är helt lugn när det gäller den frågan. Bara det löser sig så.

Jag var tvungen och dubbelkolla med min bloggleverantör att jag läste statistiken rätt. Men jo fan, idag hade jag 83 unika besök från jobbet. Fan skit i att blocka Facebook. Blocka min blogg på jobbet!

PS, jag håller inte riktigt med DH:s avstämning med säk på denna fråga. De vet nog inte riktigt.