Det blev nog ett litet missförstånd. Jag bara besöker DH:s domäner. Herregud va folk kan läsa in grejer. Det bli Skånskan som jag ska dela världsherravälde med. Och just nu ser det ut att handla om skyltar. Och eftersom vi snart är på den nivån att det ska åkas runt om i landet och måla skyltarna för hand så blir det väl Skånskans uppgift. Jag kan ju inte ens rita streckgubbar.

Jo jag vet vad ni tänker. Skyltar, hur svårt kan det vara? Denna vecka har jag nog skickat hundratals mejl i frågan och jag har fått minst lika många från personer i ledande ställning. Ja herrgud. Det är en upplevelse.

Rök ihop med en enhetschef på en annan avdelning. Hon var inte så nöjd med min och Värmländskans arbetsinsats. Men till vårt försvar så var det helt obegripligt vad det handlade om. Så vi lät Miss Pdaughter ta över det hela så nu handtrycks väl rapporten as we speak.