Allt går ganska bra, saker flyter på. Men det stormar i mig, händer det inte något snart vet jag inte vad jag gör. Alla människor runt mig pratar 24/7 om struntsaker andra människor gjort eller inte gjort och jag orkar inte lyssna mer! Det är som om all min förmåga att sortera upp saker i huvudet bara försvunnit och lämnat ett virrvarr efter sig. Alla tankar är i en enda röra och när jag försöker reda upp den så blir det helt trögt. Har försökt med aromaterapi, att lufta rummet med öppet fönster, slappna av, men vad jag än gör så kan jag inte koncentrera mig. Helt hopplöst.

En annan grej jag kom på idag var också att det kvittar hur bra saker går, det känns alltid som om det är någon helt annanstans jag ska vara. Pratade med Marie om hur skönt det vore att skaffa en egen lägenhet så att man verkligen BOR här och inte bara råkat hamna i ett rum nånstans, men idag skulle jag bli helt livrädd om någon erbjöd mig något sånt…stanna här? Stanna Här? Jag tror inte det. Jag skulle inte kunna.