Min sambo som inte kan någonting om dator har länge tjatat på mig om  att jag ska sätta mig ned med henne för en grundutbildning i datorer och andra IT tjänster som man kan komma att ha användning för i vardagen. Jag funderar på att ge henne en IT kurs i windows. Den kommer hon kunna ha nytta av oavsett vart hon jobbar i framtiden, dessutom slipper jag leka IT instruktör hemma. Det är något vi båda tjänar på. En kurs i Office kan också vara en bra idé . Man använder ju officepaketet nästan dagligen i olika sammanhang. Antingen läser man sina mail i Outlook eller så skriver man på någon uppsats i Word. Hon brukar dessutom sitta och göra avancerade formler som hon inte behärskar i Excel. Efter att jag visade henne program som Photoshop och liknande så har hon blivit väldigt intresserad av grafisk design och bildredigering vilket är jättekul. Dessa program behärskar dock varken jag eller hon så det är nog en bra idé att skicka iväg henne på en sådan kurs också när man ändå håller på.

I övrigt finns det faktiskt ett par IT kurser som jag själv är sugen på att gå. Bland annat har jag alltid varit intresserad av Java applikationer och utveckling av desamma. Det är något som man kan ta tag i nu när sambon ändå ska gå en kurs. Vi hittar nog på något kan jag tänka mig. Det finns ju gott om IT kurser att gå!